Putin ja puinen penaali

V.V. Putinin lehdistötilaisuudessa vasta tajusin sen täysin. Tähän mieheen ei Venäjällä suhtauduta laimeasti – joko palvot tai et voi sietää.

Toista tuhatta toimittajaa Moskovasta ja Pietarista sekä ympäri Venäjää aina Vladivostokista Murmanskiin ja kaikki haluavat sanoa maan ehdottomalle valtiaalle oman viestinsä.

Jotkut näyttävät tulleen keisarin vastaanotolle. Yksi haluaa, että kirjanpitäjille luodaan oma merkkipäivä, toisen mukaan yksi Kuriilien saarista tulisi nimetä uudelleen Putinin kunniaksi ja kolmas pyytää presidentin lähettämään tyttärelleen synttärionnittelut.

Sitten on ne suurkaupunkien asukkaat, jotka ovat valmiita vallankumoukseen. Hymy irvistetään esille, mutta silmistä näkee, että halveksinta on molemminpuolista.

Itse seurasin kaikkea hämmentyneenä.

V.V.Putin (x3) ja D.S.Peskov
Parasta oli tietysti lahja presidentiltä: aloittelevan toimittajan muistiinpanopaketti. Mistä lie tiesivätkin, että se tulee ihan tarpeeseen.

Eikä minua haitannut yhtään se, että se oli tehty Puolassa. Päinvastoin, hieno ele ja kunnianosoitus slaavilaiselle veljeskansalle.

Setti aloittelevalle kirjeenvaihtajalle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: