Turistina Moskovajoella

Turistikierros Moskova-joella on takana. Jokiristeily toteutui vihdoin neljän kuukauden suunnittelun jälkeen.

Moskovan jokiristeilyMatka alkoi Kiovan rautatieaseman vierestä ja päättyi puolentoista tunnin päästä Novospasskin sillalle. Suurin osa maisemista on tullut jo tutuksi pyöränselässä. Ja ohittettiinhan matkalla kotitalokin eli mitään uutta ja mullistavaa ei eteen tullut.

Tässä muutama turistin kohokohta matkalta.

Vanhan suklaa tehdas ja nykyinen kulttuurin ja luovien alojen keskus Punainen lokakuu (Krasnyj oktjabr) ja Moskovan rumimmaksi patsaaksi haukutut Pietari Suuren monumentti.
Vanhan suklaatehdas ja nykyinen kulttuurin ja luovien alojen keskus Punainen lokakuu (Krasnyj oktjabr) ja Moskovan rumimmaksi patsaaksi haukuttu Pietari Suuren monumentti, joka oli aiemmin Kristoffer Kolumbus.
Kreml ja Kristus Vapahtajan katedraaliMoskovan pyhimmistä pyhimmät eli punaisen muurin ympäröimä Kreml ja Pussy Riotin tunnetuksi tekemä Kristus Vapahtajan kirkko, joka toimi aiemmin maauimalana.
Stalinin hammas, asuintaloYksi seitsemästä Stalinin rakennuttamasta neuvostopilvenpiirtäjästä, jotka tunnetaan kansan suussa Stalinin hampaina. Tämä asuinkäytössä oleva hammas on lempirakennukseni Moskovassa ja toivottavasti joskus myös kotini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: