Etsitään kaksiota Moskovasta!

Moskovaan lähtöön reilu viikko ja kämpästä ei tietoakaan. Joku saattaisi olla huolissan, mutta ajattelin ottaa tämän venäläisittäin eli ilman turhia paineita. Kyllä kaikki aina sumpliintuu.

Suurkaupungissa asuntoja tulee vuokralle koko ajan ja sopivimmat löytävät asukkinsa heti. Useampakin on neuvonut, että näyttö kannattaa sopia heti ilmoituksen ilmestyttyä nettiin – mieluiten parin tunnin päähän. Näyttöön pitää mennä rahatukun kanssa, sillä usein avaimet saa kouraan jo heti. Nopeat syövät hitaat.

Suurin ero venäläisissä vuokrakämpissä on se, että ne annetaan vuokralle lähes poikkeuksetta huonekaluineen. Ja huonekaluiksi lasketaan usein myös lautaset, ruokailuvälineet, verhot ja jopa lakanat!

Moskovassa on myös kallista, vaikka juuri Helsinkiin muuttanut moskovalaiskaverini väitti Helsingissä olevan yhtä kallista. Hintahaarukka venyy kaupungin laitamilla ilman metroyhteyttä sijaitsevan vanhan rupukämpän ja kaupugin ydinkeskustan premiumluksuskattoasunnon välillä.

Tärkeintä on päättää, haluaako evroremontin vai ei eli onko kämpä neukkumallinen vai eurooppalainen. Rehelisyyden nimissä täytyy sanoa, että venäläinen euromalli saattaa olla aika kaukana siitä, mitä ensin voisi kuvitella.

Etsin siis kaksiota, ilman euroremonttia, metron ympyrälinjan tuntumasta ja hintakatto on 50 000 ruplaa eli 1250 euroa kuussa. Tarjoukset kommentteina, kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: